Palvelut

Kiviseppä Ky:llä on perinteet ja kokemusta vuodesta 1976 toimia alan alihankinta toimijana korukivissä ja osatoimittajana korujen komponenteissa. Asiakkaina ovat olleet koruteollisuuden suurimmat yritykset. Esim. Lapponia Jewelry Oy:n koruissa ja kelloissa on vuosia ollut valmistamiamme kiviä ja tauluja. Olemme viimeisen 10 vuoden aikana hioneet kiviä perinteisien tapojen lisäksi myös CNC koneilla, jolla sektorilla olemme olleet uranuurtaja. Nykyisellään meillä on käytössä CNC työasemien lisäksi myös laser joka soveltuu kiven työstöön. Raaka-aineina käytämme omaa spektroliittia ja kaikkia tarvittavia korukivilaatuja, lasia, puuta, terästä jne. Tänä päivänä palvelemme jalometallialan huippuosaajaa Suomen Rahapaja Oy:tä ja Kultakeskus oy:tä, kuin myös yksittäistä kultaseppää. Suomalaisten korukivien raaka-aine varasto meillä on laaja ja kattava joten tarvittava kivi tai sarja voidaan yleensä valmistaa helposti.

Rainbow Jewelry valmistaa omien korujen lisäksi korumalleja, prototyyppejä, CNC ja laser sarjatyöstöjä, sekä 3D CAD mallinnuksia koruvalmistajille, kultasepille ja kellosepille. Korujen tuotannossa käytämme nykyaikaista valukonetta ja valumenetelmää. Valujen vahamallit
voimme 3D tulostaa suoraan tiedostosta. Ohjelmoitava korumallikohtainen muottien sintraus, valu- ja sulatusprosessi minimoi osaltaan energiankulutuksen ja säästää ympäristöä.
Vähittäisasiakkaille teemme tilauksesta koruja ja korukivien hiontaa sekä korjauksia.